Пройди діагностику та отримай знижку на роботи з ремонту АКПП -15%*

Пройди діагностику та отримай знижку на роботи з ремонту АКПП -15%*

Готові відчути неймовірну силу плавного руху? Пропонуємо тобі унікальну можливість! Пройди діагностику трансмісії у нашому центрі GearBox за адресою м. Київ, Балтійський провулок, 20 та отримай не лише діагностику АКПП, а й ексклюзивну знижку -15%* на всі роботи з ремонту!

Центр трансмісій GearBox - це сервісний центр, що спеціалізується на ремонті АКПП будь-якого бренду. Ми проводимо детальну діагностику на новому інноваційному обладнанні, також надаємо послуги з установки додаткового обладнання (масляний фільтр та кондиціонер) для збільшення строку служби агрегатів авто.

У нас працюють професіонали, які знають та розуміють трансмісійні системи кожного автомобіля. Наш центр гарантує якість та надійність кожного проведеного ремонту. Заощаджуй час і гроші, оберігай свій автомобіль від непередбачених поломок!

Не втрачай можливості насолодитися миттєвим та плавним перемиканням передач. Запишися на діагностику прямо зараз за телефоном +38 (067) 230 91 11 або на нашому сайті. Віддай свій авто в надійні руки, і насолоджуйся бездоганною їздою!

*Знижка діє до 31.01.24 при умові проходженні діагностики у нашому центрі GearBox за адресою м. Київ, Балтійський провулок, 20.